• Banner_K26New
  • I-Keybox_Banner
  • H3000-Banner
  • about-us-16

Wilujeng Kanggo

Perusahaan Kami!

Beijing Landwell Electron Technology Co., Ltd. aktipitas R&D, penjualan sareng jasa RFID Intelligent Key Management System sareng Guard Tour System ti saprak 1999. Dinten ieu kami mérek terkenal di bidang sistem manajemen konci anu cerdas sareng wisata penjaga sistem. Kami milarian kerjasama sareng langkung seueur nasabah sareng ngabaktikeun diri pikeun nyiptakeun produk sareng solusi anu hadé pikeun manajemén konci sareng asét.

Landwell tetep nuturkeun waktos sareng kabutuhan konsumén sepanjang waktos. Langkung ti 100.000 pangguna di panjuru dunya ngagunakeun produk kami aman unggal dinten. Sajauh produk sareng jasa kami disebarkeun di panjuru dunya sapertos Amérika, Inggris, Perancis, Jerman, Kanada, Mexico, Italia, Polandia, Turki, Malaysia, Singapura, Jepang sareng Dubai.

Tingali Sadayana

Produk unggulan

Pencocokan warna anu dipersonalisasi, ngantepkeun anjeun murag asih dina tetempoan kahiji

Rupa-rupa warna téma tiasa dialihkeun sakahayangna, integrasi sampurna sababaraha gaya