• 10
  • banner2
  • 885a65e165c4272f819ae8735da4ae2
  • 35689e83f2d7c54f46d6dbb813a7323
  • about-us-16

Wilujeng Kanggo

Perusahaan Kami!

Kalayan modal anu kadaptar 20 juta, Landwell didirikeun di Beijing di 1999 sareng ngaliput wilayah kantor 5000 méter pasagi. Mangrupikeun mérek terkenal di industri kaamanan sareng wakil ketua Asosiasi Kaamanan Cina. Dina tahap awal, LANDWELL mekarkeun gancang gumantung kana inovasi sareng netepkeun hak cipta intelektualna lengkep sareng merk independen "Landwell" produk idéntifikasi otomatis seluler. Éta ngawangun Sistem Wisata Penjaga anu pangageungna sareng Sistem Manajemén Key anu cerdas teknologi tinggi sareng perusahaan ngarah sareng R&D, produksi, penjualan sareng saatos penjualan.

Tingali Sadayana

Produk unggulan

Pencocokan warna anu dipersonalisasi, ngantepkeun anjeun murag asih dina tetempoan kahiji

Rupa-rupa warna téma tiasa dialihkeun sakahayangna, integrasi sampurna sababaraha gaya