Sistem manajemen Key calakan A-180E Kalayan Konektor USB

Pedaran pondok:

A-180E nyayogikeun organisasi anu sampurna 18 tombol sareng barang berharga alit pikeun perusahaan anjeun. Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan otorisasi anu ngagaduhan aksés kana konci kalayan setélan otoritas. Naon deui, pangguna anu berwenang ngaidéntifikasi dirina sorangan (dina jangka waktu anu khusus) ngalangkungan kartu pangguna, kecap akses sareng sidik jari di terminal. Sadaya detil sapertos nyandak sareng mulang konci bakal ditingali lengkep dina laporan anu béda.


  • Ngaran Produk: Sistem manajemén konci
  • Modul Produk: A-180E
  • Ukuran: 500mm × 400mm × 180mm
  • Beurat: 17KG
  • Konci: 18
  • Platform Sistem: Android
  • CPU: 4-core ARM CortexTM-A7, aya dina jam 1.2GHz
  • Layar: 7 "layar toél tampilan lengkep
  • Kapasitas Mémori: RAM 1GB standar + ROM 8GB
  • Sasayogian tanaga: 220V
  • Suhu ngagawekeun: 2-40 ℃
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    * 18 iFobs anu tiasa dilegakeun, kuat, umur panjang kalayan cingcin konci anu aman sareng tag RFID
    * Henteu aya segel tambahan antara konci sareng fob
    * Pangguna kalayan aksés anu ditugaskeun pikeun tombol-tombol anu tangtu, admin ngatur otoritas utama sapertos ngadaptarkeun pangguna sareng masihan aksés
    * Log kajadian
    * Signalisasi henteuna konci anu berkepanjangan
    * Fungsi multibasa
    * Toél layar sentuh sareng sistem sisir pikeun ngaudit, nyukcruk sareng ngalaporkeun konci atanapi tombol dimana laporan tiasa diekspor ngalangkungan konektor USB
    * Alarm saharita pikeun nyandak atanapi balik deui konci, kalayan lampu LED peringatan beureum dina slot konci relatif sareng audio;
    * Ngaleupaskeun konci darurat
    * Deteksi lawang panto
    * Panel kontrol toél 7 "

    H807e8de9ecf2489b967955618250b37fw

    Sistem Manajemén Key LANDWELL calakan nyayogikeun organisasi anu sampurna pikeun sajumlah konci sareng barang berharga alit pikeun perusahaan anjeun.

    Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan otorisasi anu ngagaduhan aksés kana konci kalayan setélan otoritas. Naon deui, pangguna anu berwenang ngaidéntifikasi dirina sorangan (dina jangka waktos anu khusus) ngalangkungan kartu pangguna, kecap akses sareng sidik jari diLANDWEL Terminal. Sadaya detil sapertos nyandak sareng mulang konci bakal ditingali lengkep dina laporan anu béda.

    Verifikasi sidik multi-idéntif anu unik
    RFID canggih anu biasa dikenal, ngajantenkeun otomatis otomatis
    Gampang dioperasikeun
    Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman
    Ngadopsi multi-titik CPU mandiri sareng Flash, ngajantenkeun nyandak & ngembalikan tombol langkung merenah
    Nyukcruk konci otomatis anu unik
    Konci dikendalikeun ku ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak
    Terpadu kalayan sistem kontrol aksés anu paling
    Hilap konci
    Hilap dimana koncina kénca?
    Penjaga konci na tugas atanapi henteu?
    Bingung sareng konci pangguna?
    Nyandak konci ku teu leres nalika kaluar damel.
    Naha anjeun masih nganggo cara manajemén tradisional ku cara nandatangan pikeun nyandak atanapi ngembalikan konci nalika anjeun damel?
    Jantenkeun konci sareng aset anjeun langkung aman pikeun panggunaan anjeun

    ☆ Ngajaga konci sareng asét anjeun
    Sistem manajemén konci anu calakan urang tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, anu henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi.

    ☆ Kontrol aksés
    Éta tiasa mutuskeun saha anu tiasa nganggo aset dina waktos anu ditangtoskeun.

    ☆ Akuntabilitas
    Sadaya operasi kacatet sareng pangguna nyandak tanggung jawab kaamanan kaamanan.

    ☆ Ngurangan waktos ngarecahna
    Simpen kenopna dimana anjeun paling meryogikeunana, sareng angkat iraha waé, dimana waé

    ☆ Kumpulan data penting
    Inpormasi panggunaan kacatet pikeun unggal pangguna sareng aset, sareng ngahasilkeun laporan pikeun aset berharga.

    ☆ Akselerasi pangwangunan
    Éta tiasa ngirangan biaya manajemén sareng nyayogikeun pangendali optimal pikeun prosés anu penting.

    H4b8027920e1c47b09ce02573cd78a0c4y 5351cb85-c3d3-495b-a46d-23cd848e1b30 959569fe-6d65-43f3-a685-dc7283406986 ba7415f4-84ef-4457-aa05-498a83af41c7 16c4ceec-4c85-4e6e-90b4-ea542ec54257 24fb3c42-9a7b-49cc-bf51-9426bd8098f1


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali