Beijing Landwell Electron Technology Co., Ltd.

Kalayan modal anu kadaptar 20 juta, Landwell didirikeun di Beijing di 1999 sareng ngaliput wilayah kantor 5000 méter pasagi. Mangrupikeun mérek terkenal di industri kaamanan sareng wakil ketua Asosiasi Kaamanan Cina. Dina tahap awal, LANDWELL mekarkeun gancang gumantung kana inovasi sareng netepkeun hak cipta intelektualna lengkep sareng merk independen "Landwell" produk idéntifikasi otomatis seluler. Éta ngawangun Sistem Wisata Penjaga anu pangageungna sareng Sistem Manajemén Key anu cerdas teknologi tinggi sareng perusahaan ngarah sareng R&D, produksi, penjualan sareng saatos penjualan. Ti saprak 2003 landwell parantos ngadegkeun cabang sareng kantor di penjuru nagara, di Shanghai, Shenzhen, Nanjing, Hangzhou, Wuhan,

Changsha, Zhengzhou, Xi'an, Chengdu, Yantai, Shenyang, Xinjiang jsb, dua pusat R&D sareng hiji pusat perangkat lunak. Numutkeun ka survey statistik ku média di lapangan, produk Landwell di pasar sareng téknologi di lapangan parantos No.1 pikeun taun teras-terasan di Cina sareng peringkat luhur sadunya ogé. Produk kalebet patroli penjaga kaamanan, sistem patroli calakan, sistem patroli industri, sistem manajemen konci calakan, kontrol aksés urat tingkat luhur, produk rumah tangga anti maling. Kalayan sagala rupa jinis produk sareng téknologi pang anyarna, produk kami parantos diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah sapertos Amérika Serikat, Jérman, Inggris, Perancis, Rusia, Jepang, Brasil, Singapura, Afrika Kidul, Polandia, Koréa Kidul sareng sajabina .

Kauntungan Otoritas

Ti saprak 1999, Landwell ngagaduhan sejarah pangembangan 16 taun; Kadaptar salaku salah sahiji unit panyusun "Standar Industri Nasional Sistem Wisata Penjaga",
Wakil pupuhu Asosiasi Kaamanan Cina Perusahaan terkenal di dunya dina bidang idéntifikasi otomatis.

Skala Kauntungan

Perusahaan berpengaruh sareng Harga Hak tina Guard Tour System;

Kauntungannana Merk

Merek kaamanan anu kawéntar di Cina.
Pilihan kahiji sistem patroli kaamanan, sistem manajemen konci anu cerdas;

Kauntungan Budaya

Dumasar kana kajujuran: perusahaan anu awét dumasar kana kapercayaan.
Kalayan kaikhlasan ka jalma: éta mangrupikeun kahadéan manusa, pondasi bisnis. Urang sadayana keukeuh nengetan kredibilitas sareng ngajaga iman anu saé pikeun palanggan, kolega. Artos berharga, tapi kapercayaanna langkung luhur.