Kasus

  • Hospital solution hospital key management system
    Pos waktos: Dec-14-2020

    Ayeuna, seueur apoték sareng bangsal rumah sakit henteu merhatoskeun cukup pikeun ngurus pangobatan. Pangobatan henteu diklasifikasikeun sareng dijaga anu teu tiasa mendakan anu ditanggung pikeun aranjeunna; tanaga manajemén konci daérah panyimpenan ubar muka panto sakalian hoyong kéngingkeun ubar ...Maca deui »

  • Typical application case of Intelligent Key Management Cabinet
    Waktos Post: Nov-25-2020

    Kasus aplikasi anu biasa tina Kabinét Manajemén Kunci Calakan ——Jin Bei Group Co., Ltd. Di Kamboja Émbaran Umum Ngaran Perusahaan: Jinbei Group Co., Ltd. Alamat: Propinsi Sihanouk, ...Maca deui »

  • Vehicle Solutions – Education industry
    Waktos Post: Nov-25-2020

    Langkung seueur universitas sareng lembaga pendidikan kedah nyayogikeun jasa anu kaukur sareng hemat biaya pikeun staf sareng muridna. Universitas sareng lembaga pendidikan Organisasi perawatan kasihatan di lembaga pendidikan dina tekenan konstan sabab ...Maca deui »

  • High-end hotel solutions
    Waktos Post: Nov-25-2020

    Epidemi korona taun ayeuna parantos mawa pangaruh hébat kana industri pariwisata sareng pameran global, khususna industri hotél. Manajer hotél nyanghareupan masalah kaamanan, kumaha ningkatkeun efisiensi operasional hotél sareng dina waktos anu sami maksa komisi pikeun t ...Maca deui »

  • Office Solutions for Small and medium-sized Enterprises
    Waktos Post: Nov-25-2020

    Perusahaan atanapi perusahaan biasana ngagaduhan sababaraha departemén bisnis, sapertos Jurusan Administrasi, Jurusan Keuangan, Jurusan Operasi sareng Pemeliharaan, Armada Logistik sareng Jurusan Kaamanan. Aya ogé seueur kamar kantor sapertos Kantor, Ruang Rapat, Recep ...Maca deui »