FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha kabinét konci K-Longest ngamungkinkeun pikeun ngarobih basa parangkat lunak?

Leres. Ayeuna séri K-Longest ngadukung bahasa Inggris, Perancis, Jerman, Rusia, sareng Polandia. Pangguna tiasa ngarobih basa dina setélan parangkat lunak.

Sakumaha seueur catetan anu tiasa disimpen dina kabinét séri K-Longest? Sabaraha pangguna anu tiasa didaptarkeun?

Henteu aya watesna. Sacara prinsip, séri K-Longest teu aya watesan dina jumlah data sareng pangguna.

Naha pangguna tiasa ngarobih kecap aksesna?

Leres, saatos login, pangguna tiasa ngarobih kecap akses dina "Halaman abdi".

Naha kabinét konci séri K-Terpanjang dikawasa jarak jauh?

Leres, versi Jaringan ngadukung reservasi jarak jauh, aplikasi, persetujuan, laporan pamundut sareng operasi anu sanés.

Sabaraha sidik anu tiasa didaptarkeun dina kabinet konci séri K-Longest?

Tilu sidik tiasa didaptarkeun dina ramo anu sami atanapi dina ramo anu béda.

Naon frekuensi RFID tina tag konci?

125KHz.

Naon spésifikasi batré sayaga pikeun A-180E?

Dc 12V, sahenteuna 3500mA, kapasitas batréna langkung ageung kabinét konci bakal tiasa dianggo langkung lami.

Naha lampu komunikasi jaringan henteu hurung?

Pariksa naha modul kartu jaringan jalan normal; Pariksa naha nomer port dina setting DATABASE TCP / IP leres; Verifikasi tingkat Baud sareng Server IP; Ganti motherboard hardware sareng modul kartu jaringan pikeun mariksa naha hardwarena ngagaduhan masalah; Pariksa naha kabelna leupas atanapi henteu dicolok.

Hoyong damel sareng urang?