H2000 Jaringan Éléktronik konci tracking Kabinet

Pedaran pondok:

H2000 tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, nyimpen konci dimana anjeun paling meryogikeunana, sareng ngajemput iraha waé, dimana waé

éta henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi sareng tiasa mutuskeun saha anu nganggo asét dina waktos anu ditangtoskeun. Éta ngirangan biaya manajemén sareng nyayogikeun optimal pikeun prosés anu penting.


  • Bahan: Lambaran Baja & Daya Kalapis
  • Diménsi: 250 x 500 x 140 mm
  • Beurat: 13,5 kg
  • Suhu operasi: 2 ℃ - 40 ℃
  • Syarat Kakuatan: 12V, 5A
  • Pilihan panto: Panto Acryic / Metal
  • Jinis KeySlot: RFID
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    H75265c73a7124563a23e2ea9d5b66dedv H8cc8a97e0c984695af66b305b8baf344x

    Kabinet konci

    Bahan

    Lambaran Baja & Daya Kalapis

    Diménsi

    250 x 500 x 140 mm

    Beurat

    13,5 kg

    Suhu Operasi

    2 ℃ - 40 ℃

    Syarat Kakuatan

    12V, 5A

    Pilihan panto

    Panto Acryic / Metal

    Jinis KeySlot

    RFID

    RFID KeyTag

    Bahan

    PVC

    Frékuénsi

    125 Khz

    Panjangna

    63,60 mm

    Diaméter Cingcin KeyTag

    28,50 mm

    Bahan Cingcin KeyTag

    Beusi sténless

    Kontrol Terminal

    Frékuénsi Pamaca Kartu

    125 Khz / 13.56 Mhz (Opsional)

    Papan tombol

    Angka Arab

    Paparan

    LCD

    Bahan Perumahan

    ABS

    Suhu Operasi

    -10 ℃ - 80 ℃

    Kelas Perlindungan

    IP20

    Basis data

    9999 Keytags & 1000 Pamaké

    Operasi

    Offline

    Diménsi

    135 x 45 x 240 mm

    Parangkat lunak Manajemén

    Syarat Operasi

    Vérsi Windows XP atanapi saluhureuna

    Basis data

    Vérsi SQL Server 2012 atanapi saluhureuna

    Komunikasi

    TCP / IP

    Diménsi

      H3000 Smart Mini Key Management System

    Sistem Manajemén Key LANDWELL calakan nyayogikeun organisasi anu sampurna pikeun sajumlah konci sareng barang berharga alit pikeun perusahaan anjeun.

    Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan otorisasi anu ngagaduhan aksés kana konci kalayan setélan otoritas. Naon deui, pangguna anu berwenang ngaidéntifikasi dirina sorangan (dina jangka waktos anu khusus) ngalangkungan kartu pangguna, kecap akses sareng sidik jari diLANDWEL Terminal. Sadaya detil sapertos nyandak sareng mulang konci bakal ditingali lengkep dina laporan anu béda.

    Verifikasi sidik multi-idéntif anu unik
    RFID canggih anu biasa dikenal, ngajantenkeun otomatis otomatis
    Gampang dioperasikeun
    Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman
    Ngadopsi multi-titik CPU mandiri sareng Flash, ngajantenkeun nyandak & ngembalikan tombol langkung merenah
    Nyukcruk konci otomatis anu unik
    Konci dikendalikeun ku ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak
    Terpadu kalayan sistem kontrol aksés anu paling
    Hilap konci
    Hilap dimana koncina kénca?
    Penjaga konci na tugas atanapi henteu?
    Bingung sareng konci pangguna?
    Nyandak konci ku teu leres nalika kaluar damel.
    Naha anjeun masih nganggo cara manajemén tradisional ku cara nandatangan pikeun nyandak atanapi ngembalikan konci nalika anjeun damel?
    Jantenkeun konci sareng aset anjeun langkung aman pikeun panggunaan anjeun

    ☆ Ngajaga konci sareng asét anjeun
    Sistem manajemén konci anu calakan urang tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, anu henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi.

    ☆ Kontrol aksés
    Éta tiasa mutuskeun saha anu tiasa nganggo aset dina waktos anu ditangtoskeun.

    ☆ Akuntabilitas
    Sadaya operasi kacatet sareng pangguna nyandak tanggung jawab kaamanan kaamanan.

    ☆ Ngurangan waktos ngarecahna
    Simpen kenopna dimana anjeun paling meryogikeunana, sareng angkat iraha waé, dimana waé

    ☆ Kumpulan data penting
    Inpormasi panggunaan kacatet pikeun unggal pangguna sareng aset, sareng ngahasilkeun laporan pikeun aset berharga.

    ☆ Akselerasi pangwangunan
    Éta tiasa ngirangan biaya manajemén sareng nyayogikeun pangendali optimal pikeun prosés anu penting.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali