H3000 Alat kontrol Android kabinet

Pedaran pondok:

Sistem manajemén konci cerdas Landewell ngadopsi téknologi RFID modéren pikeun ngabantosan anjeun ngatur konci sadidinten sareng barang berharga ku calakan.

• Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

• Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

• Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

• Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

• Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling


Detil Produk

Tanda Produk

Kabinet konci

Bahan

Lambaran Baja & Daya Kalapis

Diménsi

250 x 500 x 140 mm

Beurat

13,5 kg

Suhu Operasi

2 ℃ - 40 ℃

Syarat Kakuatan

12V, 5A

Pilihan panto

Panto Acryic / Metal

Jinis KeySlot

RFID

RFID KeyTag

Bahan

PVC

Frékuénsi

125 Khz

Panjangna

63,60 mm

Diaméter Cingcin KeyTag

28,50 mm

Bahan Cingcin KeyTag

Beusi sténless

Kontrol Terminal

Frékuénsi Pamaca Kartu

125 Khz / 13.56 Mhz (Opsional)

Papan tombol

Angka Arab

Paparan

LCD

Bahan Perumahan

ABS

Suhu Operasi

-10 ℃ - 80 ℃

Kelas Perlindungan

IP20

Basis data

9999 Keytags & 1000 Pamaké

Operasi

Offline

Diménsi

135 x 45 x 240 mm

Parangkat lunak Manajemén

Syarat Operasi

Vérsi Windows XP atanapi saluhureuna

Basis data

Vérsi SQL Server 2012 atanapi saluhureuna

Komunikasi

TCP / IP

Diménsi

  H3000 Smart Mini Key Management System

H5947092f631f4ca288baaae2981edbb2Q Hbf11619ffe2e4daeb626eb63626bcc038 a8c8f926-f2a2-401c-a44b-a943aa10b041

343e67d5-8baf-4041-a8f3-dde1ea5528c7

Sistem Manajemén Key LANDWELL calakan nyayogikeun organisasi anu sampurna pikeun sajumlah konci sareng barang berharga alit pikeun perusahaan anjeun.

Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan otorisasi anu ngagaduhan aksés kana konci kalayan setélan otoritas. Naon deui, pangguna anu berwenang ngaidéntifikasi dirina sorangan (dina jangka waktos anu khusus) ngalangkungan kartu pangguna, kecap akses sareng sidik jari diLANDWEL Terminal. Sadaya detil sapertos nyandak sareng mulang konci bakal ditingali lengkep dina laporan anu béda.

Verifikasi sidik multi-idéntif anu unik
RFID canggih anu biasa dikenal, ngajantenkeun otomatis otomatis
Gampang dioperasikeun
Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman
Ngadopsi multi-titik CPU mandiri sareng Flash, ngajantenkeun nyandak & ngembalikan tombol langkung merenah
Nyukcruk konci otomatis anu unik
Konci dikendalikeun ku ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak
Terpadu kalayan sistem kontrol aksés anu paling
Hilap konci
Hilap dimana koncina kénca?
Penjaga konci na tugas atanapi henteu?
Bingung sareng konci pangguna?
Nyandak konci ku teu leres nalika kaluar damel.
Naha anjeun masih nganggo cara manajemén tradisional ku cara nandatangan pikeun nyandak atanapi ngembalikan konci nalika anjeun damel?
Jantenkeun konci sareng aset anjeun langkung aman pikeun panggunaan anjeun

☆ Ngajaga konci sareng asét anjeun
Sistem manajemén konci anu calakan urang tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, anu henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi.

☆ Kontrol aksés
Éta tiasa mutuskeun saha anu tiasa nganggo aset dina waktos anu ditangtoskeun.

☆ Akuntabilitas
Sadaya operasi kacatet sareng pangguna nyandak tanggung jawab kaamanan kaamanan.

☆ Ngurangan waktos ngarecahna
Simpen kenopna dimana anjeun paling meryogikeunana, sareng angkat iraha waé, dimana waé

☆ Kumpulan data penting
Inpormasi panggunaan kacatet pikeun unggal pangguna sareng aset, sareng ngahasilkeun laporan pikeun aset berharga.

☆ Akselerasi pangwangunan
Éta tiasa ngirangan biaya manajemén sareng nyayogikeun pangendali optimal pikeun prosés anu penting.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali