i-keybox-48 Panas Penjualan Kaamanan konci Kabinet

Pedaran pondok:

Box Landewell Wall Mounted Key Safe Management System Box tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, anu henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi. Sadaya operasi kacatet sareng pangguna nyandak tanggung jawab kaamanan kaamanan.

• Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

• Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

• Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

• Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

• Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling


Detil Produk

Tanda Produk

abdi-kotak konci

Kaamanan pikeun konci anjeun

 

Ngajaga konci anjeun nalika aranjeunna ngendalikeun aksés ka daérah kritis sareng objék nilai luhur. Nalika koncina dikokolakeun langkung saé, aset anjeun bakal langkung aman tibatan sateuacan.

IMG_27871

Parameter

Kabinet konci

Bahan

Lambaran Baja & Daya Kalapis

Diménsi

793 x 640 x 200 mm

Beurat

35,5 kg

Suhu Operasi

2 ℃ - 40 ℃

Syarat Kakuatan

12V, 5A

Pilihan panto

Panto Acryic / Metal

Jinis KeySlot

RFID

RFID KeyTag

Bahan

PVC

Frékuénsi

125 Khz

Panjangna

63,60 mm

Diaméter Cingcin KeyTag

28,50 mm

Bahan Cingcin KeyTag

Beusi sténless

Kontrol Terminal

Frékuénsi Pamaca Kartu

125 Khz / 13.56 Mhz (Opsional)

Papan tombol

Angka Arab

Paparan

LCD

Bahan Perumahan

ABS

Suhu Operasi

-10 ℃ - 80 ℃

Kelas Perlindungan

IP20

Basis data

9999 Keytags & 1000 Pamaké

Operasi

Offline

Diménsi

135 x 45 x 240 mm

Parangkat lunak Manajemén

Syarat Operasi

Vérsi Windows XP atanapi saluhureuna

Basis data

Vérsi SQL Server 2012 atanapi saluhureuna

Komunikasi

TCP / IP

Diménsi

 i-key box 48

 Presentasi:

Mangrupikeun sistem manajemen anu cerdas sareng téknologi modéren pikeun ngatur Konci sadidinten sareng barang berharga. Anjeun tiasa ngalacak status unggal konci persis supados sadaya konci tiasa dikokolakeun kalayan calakan. Éta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah manajemén konci. Tina pilihan panyimpenan anu aman pikeun kontrol tingkat perusahaan alat mahal atanapi sénsitip, éta nyayogikeun cara anu intuitif sareng kuat pikeun ngatur, ngalacak sareng ngalaporkeun panggunaan aset anu paling penting.

Spésifikasi:

Produk

 Sistem manajemén konci

Modél 

kotak konci-48

Aksés

Sandi, kartu RFID, pangakuan raray

Sistem terminal

Android 

Sertipikat

CE, FCC, ISO9001, BV, TUV

Bahan

Baja lambar

Diménsi (mm) 

790x640x230mm

Lambang cét

Bubuk dilapis

Jumlah slot konci

48 konci

Frékuénsi Tag Konci

125kHz

Bahan Tag Penting

PVC

Beurat Nett

36 KG

Syarat Kakuatan

220V 5A

Suhu Operasi

2-40 ℃

Fitur

1. Diaksés ku kecap akses, sidik, sareng kartu aksés RFID gampang dicandak sareng tombol balik.
2. Manajemén otorisasina sareng sacara otomatis ngahasilkeun rékaman ngajemput, ngirangan résiko sareng biaya manajemén, ningkatkeun efisiensi damel.
3. panto PMMA atanapi stainless steel panto supados konci langkung aman.
4. Konci aya dina kakendali ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak, beroperasi sacara gampang.
5. Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling.
6. Ngadopsi CPU mandiri sareng Flash, arsitéktur beus dumasar-desain, penampilan anu saé sareng kirang nganggo rohangan.

Setélan idin

Jalma anu teu ngagaduhan idin moal tiasa kéngingkeun konci na.
Unggal konci ngan ukur tanggung jawab pangguna anu otorisasi.
Ieu hartosna kirang leungitna konci sareng leungitna teu kahaja tina harta.

24 Jam

Pangguna anu berwenang tiasa nyandak sareng nyandak konci iraha waé, anu hartosna langkung murah biaya tanaga gawé sareng kagumantungan anu langkung handap. Ku mariksa riwayat aksés, anjeun tiasa sacara gampil ngalengkepan manajemén konci.

Langsung

Sistem sacara otomatis nyatet panggunaan konci sacara langsung, nyayogikeun rékaman aksés sareng laporan. Ku mariksa riwayat aksés, anjeun tiasa nampi inpormasi pangénggalna.

Sistem cocog

Sistem ieu cocog sareng tiasa diintegrasikeun kana kontrol aksés perusahaan, monitoring, kahadiran, ERP sareng sistem sanésna pikeun ngahontal sistem jaringan.

Manajemén jauh

Anjeun tiasa sacara gampil ngonpigurasikeun konci kalayan parangkat lunak sistem sareng nyetél idin pikeun jarak jauh pikeun pangguna. Kontrol online sareng patarosan ngabantosan ngirangan biaya sareng ningkatkeun eflciency.

Desain modular

Sistem Manajemén Key Landwell tiasa standar atanapi didaptarkeun pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan konsumén anu béda. Modul konci sareng modul panyimpenan tiasa digabungkeun dina hiji sistem.

IMG_27871

abdi-Keybox

 

Modél

Posisi konci

L / W / H (mm)

abdi-Keybox 8

8

640/310/208

abdi-Keybox 24

24

793/640/208

abdi-Keybox 48

48

793/640/208

abdi-Keybox 64

64

793/780/208

abdi-Keybox 100

100

850/1820/400

abdi-Keybox 200

200

850/1820/400

IMG_27871

IMG_27871


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali