Konci Kabinet Panyimpenan paling panjang

Pedaran pondok:

keylongest mangrupikeun sistem manajemen konci anu cerdas kalayan konsép desain AI, Kalayan Cloud Management, nyokot / balik konci na tulisan leutik bakal gancang, calakan, sareng merenah! Éta manajemén aplikasi telepon pinter anu merenah tiasa ngadamel reservasi, pamundut, alarm, otorisasina sareng langkah-langkah anu diperyogikeun pikeun konci;


Detil Produk

Tanda Produk

4

4

Modél

4

 

paling panjang

Kabinet konci kalayan panto holed padet sareng
piring semprot anu dicitak tina kai


4

 

paling panjang

Kabinet konci kalayan panto padet na
piring semprot cetak bodas

Fitur

1. 7 "Warna lengkep, Layar rampa
2. Parangkat lunak diwangun dina sistem Android
3. Pangenal raray, Sidik, Pin, sareng aksés Kartu pangguna kana unggal konci
4. Solusi Plug & Play mandiri sareng téknologi RFID adwanced
5. Modul anu tiasa diganti KeySlots Laporan ékspor ku USB atanapi Email
6. Ngarojong Inggris, Jérman, Perancis, Polandia, Jepang, Rusia
7. Diri atanapi Vérsi Wéb (Opsional)

Spésifikasi

Ngaran Produk Sistem manajemén konci
Modul Produk paling panjang
Ukuranna 566mm × 380mm × 177mm
Beurat 17KG
Konci paling panjang
Platform Sistem Android
CPU 4-inti ARM CortexTM-A7
Layar 7 "layar toél tampilan lengkep
Kapasitas Mémori RAM 1GB standar + ROM 8GB
Sasayogian tanaga 220V
Suhu ngagawekeun 2-40 ℃

 

Manajemén awan sareng kadali jarak jauh (Opsional]

4

paling panjang
Sistem manajemén konci

keylongest mangrupikeun sistem manajemén konci éléktrik-mékanika, anu nyayogikeun solusi plug and play gampang pikeun pangguna, anu ningali gangguan tina hawing nuturkeun paréntah anu teu tiasa diteruskeun pikeun pamasangan. Unggal konci anu diawaskeun langsung dipasang kana tag konci.

4

IMG_9074

4

4


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali