Produk

  • Office & Hotel Self Service Keys Machine with Face ID and Fingerprint

    Mesin Konci Diri Kantor & Hotél kalayan ID Wajah sareng Sidik Jari

    Pangenal wajah maju sareng oténtikasi pangenal sidik biologis pikeun nyayogikeun anjeun nganggo auténtikasi oténtik tunggal sareng ganda

  • Landwell intelligent key box top security management system cabinet

    Landwell calakan kotak konci kabinét sistem manajemen kaamanan luhur

    Kabinet Manajemén Kunci Cerdas Landewell sareng Loker parantos dirarancang pikeun ngajaga konci, alat, atanapi instrumen anu aman, sareng ngatur ku cara anu diawasan sareng diidinan. Lemari pinter ieu ngagabungkeun lomari konci sareng loker babarengan. Lemari kabuka ngan ukur dibuka ku kartu caket RFID pribadi (transponder), atanapi / sareng kode PIN, atanapi / sareng idéntifikasi sidik. Pangguna ngan ukur tiasa muka loker-locker na sareng ngan ukur konci éta dimana aranjeunna diidinan.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar ngajadikeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak real-time

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • H3000 Android control device security Cabinet

    H3000 Alat kontrol Android kabinet

    Sistem manajemén konci cerdas Landewell ngadopsi téknologi RFID modéren pikeun ngabantosan anjeun ngatur konci sadidinten sareng barang berharga ku calakan.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • H2000 Network Electronic key tracking Cabinet

    H2000 Jaringan Éléktronik konci tracking Kabinet

    H2000 tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, nyimpen konci dimana anjeun paling meryogikeunana, sareng ngajemput iraha waé, dimana waé

    éta henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi sareng tiasa mutuskeun saha anu nganggo asét dina waktos anu ditangtoskeun. Éta ngirangan biaya manajemén sareng nyayogikeun optimal pikeun prosés anu penting.

  • Intelligent Key management System A-180E With USB Connector

    Sistem manajemen Key calakan A-180E Kalayan Konektor USB

    A-180E nyayogikeun organisasi anu sampurna 18 tombol sareng barang berharga alit pikeun perusahaan anjeun. Ngan ukur pangguna anu ngagaduhan otorisasi anu ngagaduhan aksés kana konci kalayan setélan otoritas. Naon deui, pangguna anu berwenang ngaidéntifikasi dirina sorangan (dina jangka waktu anu khusus) ngalangkungan kartu pangguna, kecap akses sareng sidik jari di terminal. Sadaya detil sapertos nyandak sareng mulang konci bakal ditingali lengkep dina laporan anu béda.

  • i-keybox-8 Small Box With Management System And Key

    i-keybox-8 Box Leutik Kalayan Sistem Manajemén Sareng Konci

    Sertipikat Landewell CE Manajemén konci Kabinet ngadopsi téknologi RFID ngajantenkeun konci sareng aset anjeun langkung aman pikeun panggunaan anjeun, Inpormasi kacatet pikeun masing-masing pangguna sareng aset, sareng ngahasilkeun laporan pikeun aset berharga.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • i-keybox-16 universal electrical cabinet keys

    i-keybox-16 konci kabinét listrik universal

    Box Sistem Manajemen Key Komérsial Landewell ngadopsi téknologi RFID gampang dianggo. akurat ngarekam panggunaan konci (nami, nami konci, waktos mulang, sareng sajabana) tetep konci dimana anjeun paling peryogi, sareng candak éta iraha waé, dimana waé.

    Téknologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    Ngan ukur pangguna anu berwenang tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    Konci aya dina kadali ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    Terpadu kalayan sistem kontrol aksés anu paling   

  • i-keybox-48 Hot Sales Security Key Holder Cabinet

    i-keybox-48 Panas Penjualan Kaamanan konci Kabinet

    Box Landewell Wall Mounted Key Safe Management System Box tiasa mastikeun kaamanan aset pangguna, anu henteu tiasa dianggo tanpa otorisasi. Sadaya operasi kacatet sareng pangguna nyandak tanggung jawab kaamanan kaamanan.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • i-keybox-64 Most Secure Key Lock cabinet

    i-keybox-64 Kalolobaan Aman konci konci kabinét

    Kabinet Key Landewell Kalayan Sistem Manajemen Digital tina pilihan panyimpenan anu aman pikeun kontrol tingkat perusahaan tina alat anu mahal atanapi sénsitip, éta nyayogikeun cara anu intuitif sareng kuat pikeun ngatur, ngalacak sareng ngalaporkeun panggunaan aset anu paling penting.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • i-keybox-96 Electronic Key Safe Cabinet

    i-keybox-96 Éléktronik Key Aman Kabinet

    Kabinet Key Landewell Kalayan Sistem Manajemen Kombinasi tiasa diical sareng disaluyukeun supados cocog sareng unggal aplikasi. Éta nganggo solusi panaratas pikeun ngatur bagian anu paling penting dina organisasi mana waé.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • i-keybox-100 digital key safe cabinet

    i-keybox-100 kabinét aman konci digital

    Kabinet Kontrol Éléktronik Landewell tiasa ngalacak status unggal konci persis sareng sadayana konci tiasa

    dikokolakeun kalayan calakan. Éta mangrupikeun cara anu saé pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah manajemén konci. ngirangan résiko sareng biaya manajemén, ningkatkeun efisiensi damel.
    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • i-keybox-200 large key storage cabinet

    i-keybox-200 kabinét gudang konci ageung

    Sistem manajemén konci cerdas Landewell ngadopsi téknologi RFID canggih pikeun ngabantosan anjeun ngatur konci sadidinten sareng aset berharga.

    • Téhnologi canggih RFID anu kawéntar, ngajantenkeun sistem sacara otomatis otomatis

    • Kaca PMMA atanapi panto stainless steel supados konci langkung aman

    • Ngan ukur pangguna anu berwenang anu tiasa aksés kana konci anu ditugaskeun dina waktos anu ditangtoskeun

    • Konci dikendalikeun ngalangkungan perangkat keras sareng parangkat lunak realtime

    • Terpadu sareng sistem kontrol aksés anu paling

  • office dealership key tracking system keylongest

    kantun sistem tracking konci dealer

    keylongest mangrupikeun sistem manajemén konci plug-and-play canggih.

    Téknologi RFID anu ngalamar sapinuhna digabungkeun sareng sistem Android, ngahijikeun 26 konci ogé desain miniaturisasi, ngajantenkeun langkung cocog pikeun dianggo perusahaan alit sareng sedeng.

    keylongest dikelola tina layar toél Android kalayan parangkat lunak anu tos dipasang, tombol-tombol anu disimpen di jero slot tiasa diaksés ngan ukur ku pangguna anu sah sareng jadwal anu parantos ditangtoskeun anu diprogram ngalangkungan parangkat lunak.

12 Teras> >> Halaman 1/2